100% VÍZBEN OLDÓDÓ

Ultrafinomságú 100% -ban vízben oldódó por műtrágya, prémium minőségű mikroelemekkel csepegtető öntözéshez és lombtrágyázáshoz.

Kevert műtrágyák, amelyek minden növekedési szakaszban kielégítik az adott növénykultúra igényeket. Alkalmas zöldségfélék, gyümölcsfák, dísznövények és növényi faiskolák számára egyaránt.

A HORTIGROW alapkomponensei a legmagasabb minőségűek, mentesek klórtól és minden növényre veszélyes elemtől, így elkerülhető a levélégés.

A mikroelemek (Fe, Zn, Cu, Mn) kelátok formájában biztosítják a maximális hozzáférhetőségét és hasznosulást a növény számára, mely kiemelkedővé teszi a terméket a piacon.

A HORTIGROW műtrágyák a legtöbb növényvédő szerrel együtt kijuttathatóak, kivéve a lúgos kémhatású permetszereket. Más vegyszerekkel kombinálva, mindig utoljára adják a keverékhez a HORTIGROW műtrágyákat.

A HORTIGROW műtrágyák alacsony elektromos vezetőképesség szinttel rendelkeznek, ezért nem blokkolják az öntözőrendszerek vagy a permetező berendezések fúvókáit.

A HORTIGROW műtrágyák nem hagynak maradványokat a végterméken.

 • Kiegyensúlyozott N-P-K kombináció 1: 1: 1, általános felhasználásra alkalmas minden kultúrában a vegetációs idoszak alatt.

 • A HORTIGROW 20-20-20 mutrágyát használja a gyökerek, levelek és virágok javítására valamintfejlodésük serkentésére.

 • Különleges összetétel, amely gyümölcsösöknél a virágzás kezdeti szakaszától a betakarításig alkalmazható, valamint kombináltan használható a Paradicsom & Zöldségfélék és az Gazdag növényzetésrt termékekkel együtt, a termés szakaszától függően.

  Felhasználás: paradicsom, uborka, dinnye, görögdinnye, káposzta, padlizsán, paprika tök és burgonya számára ajánlott..

UNIVERZÁLIS MŰTRÁGYA 20-20-20+TE

 • Kiegyensúlyozott N-P-K kombináció 1: 1: 1, általános felhasználásra alkalmas minden kultúrában a vegetációs időszak alatt. HORTIGROW 20-20-20 is a gyökerek, a levelek és a virágok javítása és fejlődésük serkentésére.

 • 50%-os foszfortartalma révén eredményes hatékonyságú a gyökerek eros fejlodésért, fokozza a természetes hormonok és enzimek közvetítését ami a növény számára, ezáltal javítva a növény virágzását és termoképességét maximalizálja.

MAGAS FOSZFOR TARTALMÚ MŰTRÁGYA 5-50-20+TE

 • Kiegyensúlyozott összetétel 30%-os kálium tartalommal és 15% nitrogénnel, amely rendkívül jó védelmet nyújt a növény számára a nyári hőség, szárazság és a magas UV sugárzás ellen egyaránt. Időjárási változások, hőingadozás okozta stressz kezelésére, téli hideg előtt például gyep felkészítésére alkalmas.

 • Speciális hatékonyságú a gyökerek erős fejlődésért, fokozza a természetes hormonok és enzimek közvetítését ami a növény számára, ezáltal javítva a növény virágzását és termőképességét maximalizálja.

 • Gyümölcsösöknél és zöldségféléknél: a virágzás kezdeti szakaszától a betakarításig alkalmazható, valamint kombináltan használható a Magas foszfortartalmú 5-5-40+2MgO+TE és a Gazdag növényzetésrt 29-20-10+TE termékekkel együtt, a termés szakaszától függoen.

  Felhasználás: paradicsom, uborka, dinnye, görögdinnye, káposzta, padlizsán, paprika, tök és burgonya számára ajánlott, valamint gyepre téli felkészítés elott.

MAGAS KÁLIUMTARTALMÚ MŰTÁGYA 15-5-30+3MgO+TE

Egyedülálló mutrágya, magas greenhouse grade besorolású káliumtartalommal, amely az elérhető legjobb formája a káliumnak. Könnyű felszívódást eredményez valamint lágyabbak a növényi szövetekben ezáltal nincs levél- vagy gyümölcskárosodás.

 • Gyep kezelésére: nyári hőstresszel szemben és téli fagy előtti felkészítésre.

 • Paradicsom egyenletlen „foltos érés” megelőzésére és terápiájára tavasszal.

 • Gyümölcsöknél azok színének és minoségének azonnali javítása.

 • Zöldségek eltarthatóságának növelésére.

 • Gyümölcsökben és zöldségekben lévo (BRIX) cukor tartalom növelésére, mely zamatosabb ízt eredményez.

PARADICSOM & ZÖLDSÉGFÉLÉK MŰTRÁGYA 5-5-40+2Mg+TE

 • Nagy nitrogéntartalmú mutrágyakészítmény a gazdag, eros és üde növényzetért.

 • A HortiGrow 30-20-10 + TE erőteljes, színes és ellenálló leveleket ad.

  Felhasználás: minden zöldség- és gyümölcsféléhez, különösen az uborka, dinnye, görögdinnye és tökfélékhez javasolt a betakarítás kezdetéig.

GAZDAG NÖVÉNYZETÉRT MŰTRÁGYA 29-20-10+TE